»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

sunnuntaina

Ilmoitus

Tämä blogien esittelijä lähteekin tästä jouluiselle lomamatkalla ja on poissa kylmän Suomen maankamaralta 23.-30.12., ja pitänee myös "omaa hermolomaa" vuoden vaihteen ajan. Tällä aikavälillä bloggerin pitäisi hoitaa hommat ja julkaista itsekseen etukäteen väkertämäni ja ajastamani esittelyt.

Ihanaa joulua ja uutta vuotta kaikille!

ps. Vähän lukuja: 6 kuukautta ja 22 päivää olemassa oloa, yli 125 000 sivukatselua, 150 julkaistua blogiesittelyä, 105 blogger-seuraajaa, 5 bloglovin-seuraajaa ja 5 blogilista-seuraajaa. Niin pitkälle en jaksa, että rupeisin miettimään, kuinka monta tuntia oon yksinäni näiden tekemiseen käyttänyt. Kevääksi pitäisi varmaan hommata joku pätevä apuri ainakin yo-kirjoitusten ajaksi, jottei tarvitsisi karsia kummastakaan.

ps.2. Jos joku miettii noita mainoksia, joita tänne rupesi vähän aikaa sitten putkahtelemaan, niin kyllä, joitain niitä klikkailemalla saatan hyvällä lykyllä tienata muutaman sentin. Ajattelin, että siitä voisi koitua tällaiselle persaukiselle nuorelle hiukan motivaation nostatusta pysyä aktiivisena tämän sivuston kanssa, kun muuten tuppaa käymään vähän puuduttavaksi.

3 kommenttia:

scattered kirjoitti...

Luvuista päätellen oikein hyvä idea siis tämä blogi!

Hyvää joulua ahkeralle ylläpitäjälle! :)

Helmi kirjoitti...

Kiitos scattered! :)

Nisha kirjoitti...

Hyvat joulut sinnekin! Tama blogi on kylla mahtava idea. Kiitokset yllapitajalle. :)