»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

tiistaina

Ilmoitus: HAETAAN KEVÄTAPULAISTA!

Pääasiassa haen apulaista nyt lähestyvälle keväälle (/lopputalvelle, alkaen heti kuin mahdollista), mutta mikäli intoa riittää, saa sitä keväänkin jälkeen jäädä tänne kakkosmiehen(tai -naisen) rooliin.

Reilun puolen vuoden verran tätä olen yksin pyörittänyt ja nyt ollaan siinä pisteessä ettei oma aika kerta kaikkia riitä siihen 5-8 blogiesittelyä per viikko -tavoitteeseen.

Iällä, sukupuolella tai muilla sellaisilla ei ole väliä, MUTTA: 

Hakijan on oltava
...ehdottoman luotettava (mielellään ehkä oma blogi tai muu tapa todistaa, että on oikea ihminen eikä huijari)
...rehellinen ja kommunikointikykyinen
...aktiivinen ja oma-alotteinen (ei unohtele velvollisuuksia ja kun kiireitä on luvassa, tekee työt etukäteen)
...omaa etua tavoittelematon ja tasa-arvoisesti ihmisiin suhtautuva

Hakijan on osattava
...kirjoittaa (lähes) virheetöntä suomen kieltä
...käyttää Bloggeria
...tehdä kuvakollaaseja esim. Picasalla (tarvittaessa voin opettaa käyttämään)

Hakijalla on oltava
...blogger-tunnukset
...tietokone, jolla saa otettua printscreen-kuvia
...mahdollisesti jonkin verran visuaalista makua/tulkintakykyä (kollaasikuvien valitsemisessa & sommittelussa)
...ehkä hiukan liian paljon turhaa aikaa, tai vähintään tarpeeksi aikaa tehdä näitä blogiesittelyjä - älä hae, mikäli aikaa ei tule olemaan!


Apulaiseksi valittu henkilö saa halutessaan sivun oikeaan laitaan lyhyen esittelyn itsestään samaan tyyliin kuin tuo omani. Muuta palkkaa tästä ei sitten saakaan, kuin rutiininomaisen harrastuksen, hyvän mielen ja varmaan musta itelleen kaverin.

Mikäli nuo hakijakriteerit ainakin osapuilleen täyttyvät, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pienivarpunen(at)hotmail(piste)com, niin pian kuin vain pystyt.  
Vapaamuotoisuudella tarkoitan sitä, että kerrot jotain itsestäsi, taidoistasi ja valmiuksistasi tähän hommaan. Takarajaa ei käytännössä ole, mutta mitä pikemmin saan apulaisen, sitä nopeammin esittelytahti saadaan kuntoon. Valitsen yhden tai kaksi potentiaalisimmalta tuntuvaa henkilöä, mikäli hakijoiden määrästä on valinnanvaraksi asti. 
Email-osoitteen suluissa olevat kohdat muutettava @ ja . -merkeiksi.

Jos et itse koe olevasi valmis tehtävään mutta haluaisit jotenkin olla avuksi, ole kiltti ja levitä sanaa (esim. kopioimalla yllä olevan kuvan blogiisi) Yhden tai kahden apulaisen löytyminen tarkoittaisi sitä, etteivät omat kiireeni (mm. opiskelut, yo-kokeet ja yliopistohaut) vaikuttaisi erityisesti tämän sivuston blogiesittelyjen julkaisemisen tahtiin. Jos apulaisia ei löydy, kevättä mennään eteenpäin arviolta 0-3 esittelyä per viikko. On se abivuosi raskas.

ps. Viime viikko oli malliesimerkki liian vähästä ajasta keskittyä esittelyjen tekemiseen, kun ajan veivät opiskelu, liian monet päiväunet sekä monen päivän mittainen ulkoasunmuuttamisprojekti tuolla toisen blogin puolella. Pahoitteluni.

Ei kommentteja: