»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

torstaina

Uuden vuoden uudistus

Hei kaikki näitä blogien esittelyjä seuraavat ja sellaista omasta blogistaan toivovat! 

Jatkossa esittelyihin saadaan mukaan myös uusi lisäelementti: screenshot blogin etusivusta. Tämä ei korvaa esittelykuvakollaasia vaan toimii pelkästään lisäosana, lukuunottamatta niitä tapauksia, jolloin esittelyyn ei tule ollenkaan kuvakollaasia.

Mikäli blogistaan esittelyn saanut bloggaaja haluaa joskus tulevaisuudessaan päivittää esittelyssään olevan screenshot-kuvan (esimerkiksi ulkoasun muuttumisen yhteydessä), voi asian hoitaa ottamalla itse bloginsa etusivusta screenshot-kuvan ja lähettämällä sen url-linkin kommenttina sivulle, johon blogin alkuperäinen esittely on tehty.

Vanhoihin esittelyihin screenshot-kuvat ilmestyvät sitä mukaa, kun niitä ehdin tekemään.
Tähän tyyliin.

Hyvää vuoden alkua!

ps. Saa toki kommentoida: onko uudistus mielestänne "jee" vai "buu"?

4 kommenttia:

helzq kirjoitti...

Jess :)) Tää on hyvä idea!

Amanda kirjoitti...

Hyvä idea! Muuten, milloin teet lisää esittelyitä? En malta odottaa, milloin näen myös omani siinä joukossa! :)

Helmi kirjoitti...

helzq: Kiitos!

Amanda: Kiitos! Seitsemän esittelyä viikossa on viikkotavoite (eli about yksi esittely per päivä), aika hyvin oon siinä pysynyt. Teen esittelyjä siinä järjestyksessä kuin noita pyyntöjä satelee, ja tuota sinun blogiasi edeltää reilun kahdenkymmenen blogin jono, mikäli näin pikaisesti oikein laskin.

Amanda kirjoitti...

Selvä, kiitos tiedosta! Sitä innolla odotellen... :D