»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

maanantaina

Ansquliini


ansquliini.blogspot.fi

21-vuotias tättähäärä alias Ansquliini kirjoittelee omalla tyylillään, omasta elämästään. Haaveena omakotitalo keskeltä ei mitään.
Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, tarkoituksena pitää meininki mahdollisimman rentona. Eniten kuitenki esillä viime aikoina ovat pyörineet eläimet, leivonta, häät ja sisustus, eli aika peruskauraa. :)
# Ansquliini

5 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Hei! Huomasin tuolla blogiesiyttelypyyntökommentteja selatessani että blogini olisi ollut juuri tämän blogin jälkeen esittleyvuorossa kommenttini perusteella, tai sitten mulla on aivan väärä käsitys miten se homma menee... :O

Helmi kirjoitti...

Amanda: Sori, se on mulla tuolla luonnoksissa odottamassa, että saan sen tehtyä valmiiksi. Kun meitä on kolme esittelijää, esittelyjen järjestys saattaa välillä mennä vähän ristiin, kun merkataan että kuka tekee mitäkin, enkä esimerkiksi mulla ole ollut aikaa (töitä, yo-lukemisia, penkkarit, abiristeily, jne...) tehdä tätä esittelyä, joka on odottanut luonnoksissa 11.2. asti. Mutta älä huoli, teen sen tänään. Lauantai on hyvä päivä tulla esitellyksi. :)

Ansquliini kirjoitti...

Heis! Pitääkö arkistointia varten laittaa erikseen pyyntö,vai ilmestyykö esitellyt blogit listaan automaattisesti? :)

Helmi kirjoitti...

Ansquliini: Ei tarvitse erikseen pyytää, lisäillään blogeja listaan aina kun ehditään ja muistetaan. :)

Ansquliini kirjoitti...

Asia pihvi! Kiitoksia tästä! :)