»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

keskiviikkona

Hämärässä Huhtikuun

Tunteiden myllerryksessä elävä, Peter Pan -syndroomalla maustettu -92 syntynyt pieni keskostyttö kirjoittelee omaa satumailmaansa blogiavaruuteen.
#huhtikuu

2 kommenttia:

Jessica Nyström kirjoitti...

http://lookthingsindifferentways.blogspot.fi/ Liitythän lukijaksi ? :)

Helmi kirjoitti...

Jessica Nyström: Keneltä kysyt? Tämän esittelyn saaneelta bloggaajalta vai joltain meistä esittelijöistä? Omalta osaltani vastaan että kiitos mutta ei kiitos, ei ihan itteeni iske. Ja vinkkinä, tuulahduksen positiivisempaa huomiota voisi saada vaikka pyytämällä ja saamalla täältä ihan kunnollisen esittelyn blogistaan, kuin kyselemällä eri blogeissa epämääräisesti kommenteillaan linkin kera kaikkia erikseen liittymään lukijakseen. Tässä postauksessa on muutenkin yllä toisen blogin esittely eikä tämän sinun omasi. Jos pyydät esittelyn, voit esittelytekstiisi sisällyttää vaikka myös tuon "Liitythän lukijaksi?", mutta oman arvioini mukaan sillä antaa itsestään vain kuvan että on aika epätoivoinen ja bloggaa vain saadakseni paljon lukijoita. Hyvää talven jatkoa!