»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

sunnuntaina

Tervehdys vuoden 2014 puolelta!

Hei kaikki Joko nappaa?:n seuraajat, niin uudet, vanhat kuin vierailijat! 

Vuosi vaihtui ja meininki täällä on aikalailla erilainen, kuin vielä joskus vuosi sitten - eteenpäin kuitenkin mennään, vaikka tahti onkin hidastunut. Uusi esittelyjä julkaistaan aina kun riittävästi aikaa ja motivaatiota riittää, mutta lienee sanomattakin selvää, että meillä esittelijöillä riittää paljon tekemistä omissakin elämissämme ja ensisijaisissa blogeissamme.

Tähän mennessä on julkaistu melkein 250 esittelyä ja jonossa on lähes 100 blogia odottamassa vuoroaan. Tuon esittelyjonon selvittäminen raahaa siis reippaasti jäljessä, ja lienee sanomattakin selvää, etteivät julkaistut esittelyt ole aina ajantasalla. Ei kuitenkaan ole esittelijöiden vastuulla selvittää blogin uusia tietoja, mikäli jokin on ehtinyt esittelyn kirjoittamisesta sen julkaisuun mennessä muuttua. Tiedot kuitenkin päivitetään, kun ajantasalla olevat tiedot vinkataan kyseiseen esittelyyn.

Pieni pyyntöni on, että mikäli törmäätte täällä luettavaa etsiessänne blogiin, joka on lopetettu, laittakaa siitä kommentti kyseiseen esittelyyn, niin poistamme turhan esittelyn. Sama pätee kun teemme esittelyjä: jos blogin linkki ei toimi tai blogia ei ole päivitetty moneen kuukauteen, blogi lasketaan lopetetuksi, eikä esittelyn tekoon nähdä mitään syytä.

Ja hei, vastatkaa toki tuohon sivupalkin kyselyyn aiheesta, että pitäisikö tällekin sivustolle tehdä fb-sivu vai ei (se meinaisi ainakin lisänäkyvyyttä esitellyille blogeille). :)


Hyvää vuoden alkua kaikille!


ps. Tuo aakkosjärjestyslista on taas päivitetty ajantasalle tähän asti julkaistujen esittelyjen osalta.

Ei kommentteja: