»Etusivu«       »Ohjeet ja blogiesittelyt«       »Kategoriat«       »Blogit aakkosjärjestyksessä«       »Anna palautetta!«

Palautteen anto

Olitko tyytyväinen blogistasi tehtyyn esittelyyn? Nostiko se mahdollisesti kävijämäärääsi? Oletko itse löytänyt sivuston avulla uusia mielenkiintoisia blogeja? Onko jonkun linkin kanssa ongelmia, vai haluaisitko muuten vain kysyä jotakin?

Anna sivustolle palautetta laittamalla tänne kommenttia tai/ja vastaamalla kyselyihin! Palautteen annolla voit edistää sivuston toimintaa, sillä otan kritiikin onkeeni ja pyrin parantamaan toteutusta, kun taas ruusut parantavat omaa motivaatiotani blogiesittelyjen säännölliseen tekoon niin bloggaajien kuin lukijoiden iloksi.

6 kommenttia:

Elamilia kirjoitti...

Moi! Huomasin tuossa blogiesittelyosioon lähetettyjä esittelyitä selatessani, että oman blogini esittely on jäänyt välistä. Esittelyjärjestys on noin muuten pitänyt kutinsa. Lähetin esittelyni siis 3.1.13 ja se oli tällainen:

"Esittely:
Blogin pitäjä on vastikään 20 vuotta täyttänyt lukiolainen Tampereelta. Jos mun johonkin genreen on mun blogini pistettävä, niin se on fiilistelyblogi. Tarinoin ja turisen kaikesta kivasta ja kaikista kivoista. Hehkutan milloin mitäkin, enimmäkseen musiikkia ja jotain violettisia juttuja, mm. vaatteita ja sisustuselementtejä. Fiilistelen uusia bongaamiani artisteja, esittelen viimeisimmät levyostokseni ylistävin sanoin ja teen elämänpituiset postaukset festareista ym. hauskoista tapahtumista. En sitten millään osaa pitää juttujani lyhyinä, joten jos olet pitkien tekstien ystävä, TERVETULOA!

Kategoriat: 18-25-vuotias, elokuvat, eläimet, elämä, erilaisuus, fiilistely, lifestyle, musiikki, rakkaus, sekalaiset, tyyli, valokuvat

Osoite: http://mystateofmindsallpurple.blogspot.fi
Nimimerkki: Elamilia

Blogin kuvia saapi käyttää, mutta jos oot kovin kiireinen tms. niin banneri kertoo aikalailla olennaisen mun blogista, joten sen voit huoletta lätkästä esittelyyn. Kiitos etukäteen, tällänen idea blogille on iha loistava! :---)"

Kyse on mitä luultavammin ihan silkasta erehdyksestä tmv., mutta ajattelin kuitenkin varmistaa, että blogini esittely tulee perille ja ilmestyy piakkoin. :)

Muutoin teette oikein hyvää työtä, blogin ulkoasu on selkeä ja miellyttävä, ja tätä kautta oon löytänyt monta lukemisenarvoista blogia omaan lukuluettelooni, ja haluan kiittää teitä siitä! :)

Helmi kirjoitti...

Elamilia: Heippa ja kiitos kehuista. :) Käytännössä esittelysi ei ole jäänyt välistä, vaan se on keskeneräisenä luonnoksissa. Tämä johtuu siitä, että kun meitä on kolme esittelijää, niin jos joltain jää esittely kesken, seuraava jatkaa seuraavana jonossa olevista esittelyjen tekemistä - kuten nyt itse tein, kun viimeinkin oli aikaa tehdä esittelyjä. :) Esittelysi on siis tulossa piakkoin, jahka sen aloittanut ehtii tehdä sen julkaisu kuntoon.

Elamilia kirjoitti...

Ok, mää arvelinkin, et jostain tämmösestä on todennäköisesti kyse, mutta ajattelin kuitenkin varmistaa, että onko asia näin. :) Kiitos vastauksesta, keep up the good work! :)

Nisha kirjoitti...

Heips! Lahetin oman blogini esittelypostaukseen kommenttia noin kuukausi sitten, etta haluaisin paivittaa blogin tietoja ja kuvat. Kommentti julkaistiin (ja lahetin sen nakojaan vahingossa kahdesti, ups), mutta tiedot eivat ole paivittyneet. Kyseessa on siis blogi nimelta "twenty-four". Haluaisin vain varmistaa, etta viestini on huomattu. :)

Helmi kirjoitti...

Nisha: Viesti huomattiin mutta se tietojen muokkaaminen nähtävästi unohtui. Homma hoidettu nyt. :)

Nisha kirjoitti...

Suuret kiitokset!